Selecteer een pagina

Hyaluron Ampul

88,80

Zichtbaar oudere huid is vaak een tekort aan hyaluronzuur =>fijne lijntjes worden rimpels. Of door extreem droogte in de huid. Daarom is het belangrijk om regelmatig een kuur van 10 glazen ampullen in te zetten voor direct resultaat => gladde huid!

6 op voorraad (kan nabesteld worden)

Hyaluron Ampul

bestaat uit een hooggehalte aan de werkstof hyaluronzuur. Door een tekort van aanmaak van dit hyaluronzuur ontstaan er problemen in de huid. En zichtbaar door de fijne lijntjes. Maar naarmate de tijd verstrijkt worden dit rimpels.

Daarnaast is er ook een ander probleem wat vaak resulteert in extreme droogte in de huid. Daarom is het van groot belang, dat je dit hyaluronzuur aanvult. Door middel van een kuur kun je dit te lijf gaan. Advies is daarom regelmatig een kuur van 10 ampullen inzetten om dit tekort aan te vullen.

Hyaluronzuur

is tegenwoordig een populair ingrediënt in de huid verbeterende cosmetica. Wanneer je dit ingrediënt vergelijkt met een spons, dan is het in staat om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht wat te houden. Wat weer een sterk hydraterend werking in je huid heeft. Bovendien herstelt het de elastische eigenschappen van je huid. Daarnaast draagt hyaluronzuur bij aan het gladmaken van het huidoppervlak.

Toepassing

Voor gebruik moet je de ampul goed en stevig heen en weer schudden. Je opent deze ampul met de bijgeleverde ampullen-opener. Ben je deze kwijt of kun je hem niet meer vinden. Geen probleem. Op alle ampullen zie je onder de hals een gekleurd streepje. Pak een tissue en windt die om de top van de ampul. Nu breek je de ampul op het aangegeven streepje zonder problemen. Gooi de tissue met daarin de hals van de ampul meteen weg.

Maar altijd eerst je gezicht grondig reinigen. Daarna je huid rijkelijk met Aloë Vera Skin Gel bevochtigen. Nu leeg je de inhoud van deze ampul in het kommetje van je handpalm. Je kunt dit in twee etappes doen, als je dat makkelijker vindt. Hierna verdeel je het goed over je gehele gezicht. Maar neem ook je hals en decolleté mee. Dan klop je het concentraat vervolgens zachtjes met je vingers in de huid.

LET OP!

Gebruik nooit meer dan één hyaluron ampul per dag. En is een hele ampul in één keer teveel. Dan gebruik je 's morgens de ene helft en 's avonds de andere helft. Knip een puntje van een tissue en draai dit voorzichtig in het gaatje van de open ampul.

'B EAUTY I S G OOD F OR Y OUR S OUL'

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hyaluron Ampul” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *