Hyaluron Ampul

88,80

Zichtbaar oudere huid is vaak een tekort aan hyaluronzuur =>fijne lijntjes worden rimpels. Of door extreem droogte in de huid. Daarom is het belangrijk om regelmatig een kuur van 10 glazen ampullen in te zetten voor direct resultaat => gladde huid!

6 op voorraad (kan nabesteld worden)

Hyaluron Ampul

bestaat uit een hooggehalte aan de werkstof hyaluronzuur. Door een tekort van aanmaak van dit hyaluronzuur ontstaan er problemen in de huid. De huid oogt minder vitaal en elastisch.

Daarnaast is er ook nog een ander probleem wat vaak resulteert in extreme droogte in de huid. En door dit vocht tekort worden fijne lijntjes zichtbaar. Maar naarmate de tijd verstrijkt worden dit rimpels.

Daarom is het van groot belang, dat je dit hyaluronzuur aanvult. Door middel van een kuur kun je dit te lijf gaan. Advies is daarom regelmatig een kuur van 10 ampullen inzetten om dit tekort aan te vullen.

Toepassing

Altijd je gezichtshuid eerst goed en grondig reinigen met je cleanser en de tweede reiniger de tonic of Skin Freshener.

Hierna de Aloë Vera Skin Gel aanbrengen. Je handen niet drogen! Dan de ampul direct op de nog vochtige huid opbrengen.

Schud altijd de ampul voor gebruik stevig heen en weer. Je opent de ampul met de bijgeleverde ampullen-opener *.

Nu leeg je de inhoud van deze ampul in het kommetje van je handpalm. Je kunt dit in twee etappes doen, als je dat makkelijker vindt. Hierna verdeel je het goed over je gehele gezicht (eventueel ook je hals en decolleté). En dan klop je het concentraat vervolgens zachtjes in met je vingers. Zorg dat de ampul volledig is opgenomen. Al naargelang de huid meer nodig heeft breng dan nog je eindcrème aan.

Hyaluronzuur

is tegenwoordig een populair ingrediënt in de huid verbeterende cosmetica. Wanneer je dit ingrediënt vergelijkt met een spons, dan is het in staat om meer dan 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht wat te houden. Wat weer een sterk hydraterend werking in je huid heeft. Bovendien herstelt het de elastische eigenschappen van je huid. Daarnaast draagt hyaluronzuur bij aan het gladmaken van het huidoppervlak.

LET OP!

Gebruik nooit meer dan één hyaluron ampul per dag. En is een hele ampul in één keer teveel. Dan gebruik je 's morgens de ene helft en 's avonds de andere helft. Knip een puntje van een tissue en draai dit voorzichtig in het gaatje van de open ampul.

*Ben je die kwijt of kun je hem niet meer vinden. Geen probleem. Op alle ampullen staat altijd onder de hals een gekleurd streepje aangegeven. Pak een tissue en wind die om de top van de ampul. Nu breek je de ampul op het aangegeven streepje zonder problemen. Gooi de tissue met daarin de hals van de ampul meteen weg

'B EAUTY I S G OOD F OR Y OUR S OUL'

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hyaluron Ampul” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *