Selecteer een pagina

Aloë Tonic Classic

33,30

zachte intensieve en verstevigende nà reiniger, verwijdert reinigingsresten en verontreinigende stoffen en herstelt de pH-waarde van de huid

8 op voorraad (kan nabesteld worden)

Aloë Tonic Classic

is een zachte intensieve tweede reiniger. Sinds twee jaren is deze Explicit lijn compleet met zijn luxueuze  uitstraling. Heel gebruikersvriendelijk en super zuinig. Door de uitvinding van een speciaal hiervoor ontworpen pompsysteem. Dus blijft er niets maar dan ook niets achter in de fles!

Deze Aloë Tonic Classic is een Secundaire reiniger, die verwijdert reinigingsresten en verontreinigende stoffen op het huidoppervlak. Bovendien herstelt deze tonic ook nog eens de pH-waarde van de huid.

Granaatappelextract is een zachte en verstevigende reiniger. Door de concentratie van actieve werkzame stoffen ontstaat er een serum-achtige werking. Daarnaast stimuleren de Vitamine B3- en Ginseng-extracten de collageensynthese*. Deze versterken in het bijzonder het huidoppervlak. Tevens verfijnt deze tonic ook de teint van je huid.

Ter info

Collagaansynthese betekent letterlijk aanmaak van collageen. Een lijmvormend eiwit dat een belangrijk onderdeel is van ons bindweefsel. Collageen is met 70% een hoofdbestanddeel van het losmazige bindweefsel. De stevigheid en elasticiteit danken wij aan de Collageen. Tijdens het proces huidvernieuwing maakt de huid voldoende collageen aan. Echter nà je 25-ste levensjaar gaat de productie hard achteruit. We kunnen wel stellen dat vanaf je 30-ste er bijna tot geen collageen aanmaak is. Vandaar dat de huid sneller veroudert. Er ontstaan eerst fijne lijntjes. Die later diepere lijnen en uiteindelijk rimpels worden. De huid verslapt en de externe invloeden hebben een groot effect op onze huid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aloë Tonic Classic” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *