Beauty mask

26,20

ideaal basisch leemmasker voor een onzuivere, vette of acné huid, verkleint en vermindert grove poriën en ideaal om op plaatselijke zones te gebruiken

2 op voorraad

Het Beauty Mask

van Intra Skin is een basisch leemmasker. Dit masker verfijnt zichtbaar de poriën en reduceert de vetglans. Waardoor de huid er helder en weer fris uitziet.

Het is een perfect masker voor de groffe poriën, onzuivere, vette òf acné huid. Door zijn helende en genezende porseleinaarde, de kaolin, en kruiden werkt dit masker sterk ontstekingsremmend. Super handig bij hormonale puistjes. Tevens reduceert hij de roodheden, die bij puistjes zichtbaar zijn. En ondersteunt bij het afvloeien van de lymfezwellingen.

Plaatselijke zones

Zodra je iets voelt broeien kun je de opkomende puistjes direct de kop indrukken. Breng het masker zeer dun aan door ze plaatselijk 'lichtjes' aan te stippen (altijd nà je reiniging en gel). Even laten indrogen en de hele nacht inwerken. Nadat de zone is ingedroogd kun je gewoon verder met je verzorgingsplan.

T-Zone

Zo ook kun je de T-zone met het Beauty Mask de vettige glans verminderen. T-zone is je hele voorhoofd dan recht naar beneden over je neus en kin in de vorm van een  T) Wanneer je dit masker plaatselijk aanbrengt zal de huid minder vet aanvoelen en de poriën zichtbaar verkleinen. Ook na roodheid van de reiniging herstelt dit masker de huid snel weer terug tot zijn originele staat.

Laat eerst de onzuiverheden verwijderen

want dan werkt het Beauty Mask nog beter. Ga dit niet zelf doen, maar laat dit door een professional doen. Je vermijdt zo onnodige beschadigingen aan de huid. Wanneer je pigment gevoelig bent kan het ook plaatselijke pigmentvlekjes veroorzaken.

Toepassing

Nà de reiniging en de Aloë Vera Skin Gel of Silver Skin Gel kun je dit masker op meerdere manieren aanbrengen.
Ten eerste het masker boterdik opbrengen. Na 20 minuten met de Aloë Vera Wash Cleanser verwijderen.
Ten tweede aanbrengen op plaatselijke ontstekingen. Aanstippen en de hele nacht laten inwerken.

Tip 1

Jonge onreine huidjes met onzuiverheden. Meng het Beauty Mask met Colloïdal Silver Skin Gel 1:1. Maximaal 2x p/w gebruiken om niet teveel vocht te verliezen.

Tip 2

Oogmasker bij donkere kringen. Meng het Beauty Mask met Vitamin E aktivator en Jelly Revitalizing 1:1:1.

Tip 3

Oudere huid bij de mond 'plooirokje'. Breng dit Beauty Mask max. 3x per week aan.

Tip 4

Rokers die rondom de mond 'rokerslijntjes' vertonen. Breng rondom de mond dit Beauty Mask 2 x per week aan.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Beauty mask” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.