Selecteer een pagina

Aloë Vera Skin Gel

Aloë Vera Skin Gel heeft als hoofdingrediënt de  plantensap van de Aloë Vera plant. Deze gelachtige sap  is de plantenapotheek voor de gezondheid van je huid. Bestaat er iets beters dan de natuur in haar meest doeltreffendste vorm? Dit product bevat meer dan 160 verschillende stoffen. De samenwerking van deze stoffen is héél belangrijk. Wil je meer weten waarom de Aloë Vera van grote waarde is voor ons? Lees hier meer over de Aloë Vera Plant.

Vandaar dus ook belangrijk in de cosmetica bij huidproblemen. Huiduitslag is een verandering van de huid, waarbij roodheid, schilfering, vlekken en bultjes kunnen ontstaan. Zoals bij acné, couperose, black- en white-heads, droogterimpels, eczeemachtige huid.

Wat is De kracht van Aloë Vera Skin Gel

 1. bestaat uit natuurlijke en werkzame stoffen
 2. die gelijktijdig de huid verzorgen en activeren
 3. ook nog eens ontstekingsremmend werkt en
 4. bacteriedodend is, al binnen 48 uren
 5. werkt schimmelinfecties tegen (anti-mycotisch)
 6. stimuleert de doorbloeding
 7. waardoor de huid verstrakt en verstevigt
 8. als gevolg daarvan de huidstructuur, , de teint, verfijnt 
 9. bindt en geeft vocht aan de huid
 10. en ontstaat er een natuurlijke vochtcirculatie 
 11. als gevolg daarvan herstelt de vochtbalans 
 12. en reguleert de PH-waarde
 13. een ideale bescherming tegen zon -, weer- en milieu invloeden
 14. Multi-Repair-Complex door de Aloemanan => celbescherming
 15. bovendien intensiveert en verbetert effectief de opvolgende producten 

Hoe gebruik je de Aloë Vera Skin Gel?

Nà het reinigen  van je gezicht, decolleté de Aloë Vera Skin Gel altijd rijkelijk opbrengen. Zelfs rondom je ogen. Door te reinigen verwijder je de dode huidcellen. Als gevolg daarvan wordt  de opname van zuurstof door de huid optimaal.

Laat de Aloë Vera Skin Gel in de palm van je handen druppelen. Het is dan makkelijker te verspreiden. Breng het over je gehele gezicht, decolleté op. Meteen daarna op de nog vochtige huid van de Aloë Vera Skin Gel direct de volgende producten aanbrengen.Dit is van essentieel belang, omdat hier  de samenwerking tussen de werkstoffen onderling begint en versterkt.   

Wanneer je het belangrijk vindt om ook je lichaam te verzorgen. Gebruik dan ook de Aloë Vera Skin Gel onder je bodylotion. Op dezelfde manier zoals je de gel op het gezicht aanbrengt, doe je dit ook op je lichaam. Vooral na veel zonnen is je huid beschadigd. Je huid herstelt sneller met de Aloë Vera Skin Gel.

Als gevolg hiervan voelt de huid minder trekkerig en droog aan. Vooral opmerkelijk is, dat de gel sterk verkoelt bij een zonverbranding. 

Wanneer zet je de Aloë Vera Skin Gel nog meer in?

Een eerste hulp bij ongelukken voor in huis. Schaafwondjes op knieën, brandwonden of steken van insecten.  De Aloë Vera verzacht direct de pijn en de wond herstelt zich super snel. Ideaal ook voor kinderen, die zich nogal eens zich bezeren vallen

Aloë Vera Skin Gel geeft een jonge, mooie en stevige huid, die huidproblemen voorkomt en de structuur verfijnt. Vandaar dus ook dat de Aloë Vera Skin Gel niet meer weg te denken is in deze snelle en veeleisende maatschappij. 

 

Je kunt hier Aloë Vera Skin Gel direct bestellen.