Aloë Vera Skin Gel

EEN MUST HAVE IN JE MEDICIJNKAST!

ALOË VERA SKIN GEL

Aloë Vera Skin Gel heeft als hoofdingrediënt het pure plantensap van de Aloë Vera plant. Deze gelachtige sap  is de plantenapotheek voor de gezondheid van je huid. Dit product bevat meer dan 160 verschillende stoffen. De samenwerking van deze stoffen is héél belangrijk. Wil je meer weten waarom de Aloë Vera van grote waarde is voor ons? Lees hier verder over de Aloë Vera Plant.

Vandaar dus ook belangrijk in de cosmetica bij huidproblemen. Huiduitslag is een verandering van de huid, waarbij roodheid, schilfering, vlekken en bultjes kunnen ontstaan. Zoals bij acné, couperose, black- en white-heads, droogterimpels, eczeemachtige huid.

WAT IS DE KRACHT VAN ALOË VERA SKIN GEL?

 1. bestaat uit natuurlijke en werkzame stoffen
 2. die gelijktijdig de huid verzorgen en activeren
 3. ook nog eens ontstekingsremmend werkt en
 4. bacteriedodend is, al binnen 48 uren
 5. werkt schimmelinfecties tegen (anti-mycotisch)
 6. stimuleert de doorbloeding
 7. waardoor de huid verstrakt en verstevigt
 8. als gevolg daarvan de huidstructuur, , de teint, verfijnt
 9. bindt en geeft vocht aan de huid
 10. en ontstaat er een natuurlijke vochtcirculatie
 11. als gevolg daarvan herstelt de vochtbalans
 12. en reguleert de PH-waarde
 13. een ideale bescherming tegen zon -, weer- en milieu invloeden
 14. Multi-Repair-Complex door de Aloemanan => celbescherming
 15. bovendien intensiveert en verbetert effectief de opvolgende producten.

Je kunt hier Aloë Vera Skin Gel direct bestellen.

WANNEER ZET JE DE ALOË VERA SKIN GEL NOG MEER IN?

Het is een eerste hulp bij ongelukken in huis. Schaafwondjes op knieën, brandwonden, steken van insecten en zonverbranding.  De Aloë Vera verzacht direct de pijn en de wond herstelt zich super snel. Ideaal ook voor kinderen, die zich nogal eens zich bezeren en vallen.

Aloë Vera Skin Gel geeft een jonge, mooie en stevige huid, die huidproblemen voorkomt en de structuur verfijnt. Vandaar dus ook dat de Aloë Vera Skin Gel niet meer weg te denken is in onze snelle en veeleisende maatschappij.

HOE GEBRUIK JE DE ALOË VERA SKIN GEL?

Nà het reinigen van je gezicht de Aloë Vera Skin Gel altijd rijkelijk opbrengen. Het mag zelfs rondom je ogen. Door te reinigen verwijder je de dode huidcellen. Hierdoor neemt de huid optimaal zuurstof op.

Laat de Aloë Vera Skin Gel in de palm van je handen druppelen. Het is dan makkelijker te verspreiden. Breng het over je gehele gezicht, decolleté op. Meteen daarna op de nog vochtige huid van de Aloë Vera Skin Gel direct de opeenvolgende producten aanbrengen. Dit is van essentieel belang, omdat hier  de samenwerking tussen de werkstoffen onderling begint en versterkt.

Wanneer je het belangrijk vindt om ook je lichaam te verzorgen. Gebruik dan ook de Aloë Vera Skin Gel onder je bodylotion. Op dezelfde manier zoals je de gel op het gezicht aanbrengt, doe je dit ook op je lichaam. Vooral na veel zonnen is je huid beschadigd. Je huid herstelt sneller met de Aloë Vera Skin Gel.

aloë vera blad skin gel