Selecteer een pagina

 

welk huidprobleem heb jij ?

Er is een oplossing voor ieder huidprobleem. Anti Aging (rimpelkiller), acné, ontstekingen en onzuiverheden,  black heads = vuile poriën, white heads puistjes met witte kopjes, droge – of vochtarme huid, couperose, rode vlekjes, pigmentatie, vale of grauwe huid of vette huid. 

Door de complexiteit en de samenwerking van verschillende Aloë Vera producten zijn deze liftings niet geschikt voor thuisgebruik. De Liftings hebben een sterke ontslakkende, opbouwende of voedende werking. In de praktijk worden de liftings op maat klaargemaakt. Speciaal voor jouw huid om snel en efficiënt je doel te bereiken.

Wil je meer weten hoe de conditie van jouw huid is. Ik leg dit je graag uit in een gratis huiddiagnose tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ga dan naar gratis huiddiagnose

lifting

Lifting is een ander woord voor gezichtsbehandeling. Door de complexiteit en de onderlinge samenwerking van de Aloë Vera producten maak ik de maskers in de praktijk zelf. Deze gezichtsbehandelingen zijn dus op maat gemaakt. En speciaal afgestemd op de behoefte voor jouw huid. Liftings hebben een sterke ontslakkende, opbouwende of voedende werking.

Daarnaast zijn er heel veel verschillende behandelingen, zoals ‘Specials’, seizoensgebonden behandelingen of kuren.

Nieuwsgierig en wil je weten wat in het belang is voor huid klik dan op gratis huiddiagnose

 

Wil je alvast een voorproefje zien hoe een lifting werkt klik op –> Bio Face Lifting

 

softliftings

Wil je efficiënt en sneller van acné af, couperose (rode adertjes) in je gezicht verzachten, grijze vale huid (rokershuid) achter je laten, fijne lijntjes (voorlopers van rimpels) verminderen, milia’s tegengaan en hoe je onzuiverheden of droge eczeemachtige huid moet oplossen?

Wil je weten wat voor jouw huid van belang is klik dan  gratis huiddiagnose 

Een van de makkelijkste en fijnste maskers voor thuis is het Anti Stress Refire Mask. Wil je weten waarvoor en hoe te gebruiken klik dan op –>  omschrijving