Anti Stress Refire Mask

Sleeping Beauty Mask

HET ANTI STRESS REFIRE MASK

is een kalmerend en ontspannend gezichtsmasker voor gestresste, overspannen en vermoeide huid. Maar ook een geïrriteerde huid heeft hier baat bij. Bovendien vermindert dit masker ook de droogterimpels. Stress is één van onze grootste vijanden en ondermijnt ons immuunsysteem.

Toepassing

Reinig je huid vooraf grondig met een cleanser. Hierna verwijder je nog eens extra de dode huidcellen met een scrub of peeling. Daarna ga je verder met de tweede reiniger, de tonic of freshener. Hierna breng je de Aloë Vera Skin Gel aan. Dit is om in de diepere huidlagen door te dringen. Je gebruikt zo het masker optimaal.

Daarna bedek je de huid met een boterdikke laag. Je laat het masker 15 à 20 minuten in trekken. Zorg voor rustige omgeving. En slim is om een wekkertje te zetten.

Hierna haal je het masker met tissues af. En dan met heel veel water. Daarna ga je verder met je persoonlijke verzorgingsplan.

Omdat het een crème masker is mag het zelfs rondom je ogen. Bovendien is het ook heerlijk om met dit masker in bad te gaan! Zo wordt het een heel speciaal relaxt en ontspannend ME TIME moment.

Het sleeping BEAUTY MASK

is een ideale nachtcrème. Soms kijk je in de spiegel en denk je OMG … OMG … wat nu?

Heb je geen tijd of geen geduld, dan is dit masker een MUST HAVE! Omdat het een crème-achtig masker is kun je deze ‘s nachts inzetten in plaats van je 24-uurs crème òf je nachtcrème. Maximaal 3x p/w. Eén van de simpelste en snelste oplossingen! Voor een verbluffend resultaat!

anti-stress-collagen

Wil jij het Anti Stress Refire Mask

een keer ervaren, dan kan dit ook een keer in de praktijk.

Wil je echter eerst meer weten over je huid. En wil jij ook huidverbetering? Vraag dan een gratis huiddiagnose aan.

Wil jij dit masker ook?

bestel dan hier het anti-stress-refire-mask