Selecteer een pagina

Anti Stress Refire Mask

een kalmerend masker voor de oververmoeide geïrriteerde huid – vermindert droogterimpels

HET ANTI STRESS REFIRE MASK

is een kalmerend en ontspannend gezichtsmasker voor gestreste, overspannen en vermoeide huid. Stres is één van onze grootste vijanden en ondermijnt ons immuunsysteem.

Toepassing

Reinig je huid vooraf grondig met een cleanser. Hierna verwijder je nog eens extra de dode huidcellen met een scrub of peeling. Daarna ga je verder met de tweede reiniger, de tonic of freshener. Hierna breng je de Aloë Vera Skin Gel aan. Dit is om ervoor te zorgen dat de huid het masker optimaal opneemt. En in de diepere huidlagen doordring.

Daarna pas bedek je de huid met een boterdikke laag en laat je het masker 15 à 20 minuten in trekken. Doe dit in alle rust! Dus zet ook je mobiel uit. Slim is om een wekkertje te zetten.

Na deze rustperiode haal je het masker af met heel veel water. Daarna ga je verder met je persoonlijke verzorgingsplan.

Omdat het een crème masker is mag je het zelfs rondom je ogen aanbrengen. Maar je mag het ook in bad gebruiken. Een extra heerlijk relaxt en ontspannend ME moment.

Het sleeping BEAUTY MASK – dè ideale nachtcrème.

Soms kijk je in de spiegel en denk je OMG … OMG … wat nu?

Heb je geen tijd of geen geduld, dan is dit masker een MUST HAVE! Omdat het een crème-achtig masker is kun je deze ‘s nachts inzetten in plaats van je 24-uurs crème òf je nachtcrème. Eén van de simpelste en snelste oplossingen! En het resultaat is verbluffend!

Wil jij dit masker ook

klik dan op anti-stress-refire-mask

 

 

anti-stress-collagen

Je kunt deze behandeling ook een keer in de praktijk ervaren.

De kosten zijn v.a. € 69,00.

Wil je echter eerst meer weten over je huid. En wil jij ook huidverbetering? Vraag dan een gratis huiddiagnose aan.