Last van januari dip? 5 tips

door | maandag 18 januari 2021

Het is vandaag Blue Monday: volgens velen de meest depressieve dag van het jaar. Met de huidige Lockdown en toestanden rondom het Coronavirus is het misschien wel de meest depressieve Blue Monday ooit. Maar niet getreurd, met deze 5 tip sla jij jezelf er doorheen! Heb je last van een januari-of lockdowndip? Lees dan de 5 tips hieronder!

1. Eet gezond

Vermijd bewerkt voedsel, te veel vet, suikers en e-nummers. Niet alleen krijg je na het eten van snoep een suikerdip, (lees: lusteloos en futloos) maar van suiker krijg je ook nog eens rimpels.

2. Ga wandelen

Door te bewegen komt er endorfine vrij. Dit is een natuurlijk antidepressivum dat je lichaam aanmaakt wanneer je intensief beweegt.

3. Eet een mandarijn

Of verwarm etherische olie met de geur van mandarijn of sinaasappel. Van deze geur word je namelijk vrolijk en ontspannen.

4. Zet fijne muziek op

Muziek kan veel doen en werkt stress-verlagend, wat natuurlijk weer goed is voor de huid. Stress is een grote factor bij het ontstaan van rimpels.

5. Voedingssupplementen

Vitaminen hebben een positieve invloed op je energiehuishouding en zorgen tegelijkertijd voor een optimale verzorging van de huid van binnenuit. Denk bijvoorbeeld aan OPC. Dit stofje behoort tot de meest krachtige natuurlijke antioxidanten en het is sterker dan vitamine C.

Extra tip: verwen jezelf vandaag met een ontspannend masker!

Het Cell Repair Masker is een ware verwennerij. Wanneer je het Cell Repair Masker gebruikt, kun je rekenen op een wellnesstractatie waarbij het DNA van de cellen wordt versterkt en de huid op cellulair niveau beschermd wordt tegen milieuschade en uv-straling. Rimpels worden verzacht en er ontstaat een gelijkmatige teint en een jeugdige, gladde huid met een prachtige gezonde glow. Wil jij dit masker voor jezelf of als cadeau voor een ander? Laat het me weten! Of bestel het direct via onderstaande link in de online winkel. https://elvirenesselaar.nl/winkel/maxximas-explicit/cell-repair-mask/