Wees lief voor je huid

Ik met mijn onafscheidelijke beauty masker kwasten!

door | vrijdag 6 maart 2020

Zomaar even een verhaaltje tussendoor …

Een vrouw gaat op cruise vakantie. Dit stond al heel lang op haar verlanglijstje. Het kwam er maar niet van. Eindelijk is het dan zover en stapt ze op het meest luxueuze cruiseschip die er is. Ze geniet van alle aandacht en verzorging om haar heen.

Helaas komt de boot in zwaar weer en kapseist. Als enige overlevende strandt zij op een onbewoond eiland en de jaren verstrijken. Op een gelukkig moment wordt ze toch nog gered en herenigd met familie en vrienden. In eerste instantie herkennen ze haar niet meer terug.

Ook als zij zelf in de spiegel kijkt schrikt ze van wat ze dan ziet. De jaren van ontbering op het eiland hebben hun sporen achtergelaten en hun tol geëist. Lieve familieleden en vrienden besluiten dan om geld in te zamelen en haar met een geweldig Beauty Kadobon te verrassen.

Aan alles is gedacht, nieuwe hippe kleren, jeugdig geknipt kapsel met een moderne frisse kleur. De tandarts doet ook nog een duit in het zakje en zorgt dat haar tanden er weer mooi en stralend uit gaan zien.

Als ze weer voor de spiegel staat weet ze niet wat ze ziet. Ze is ontroerd wat haar vrienden en familie voor haar hebben bedacht. Alleen … ze ziet er veel en veel ouder uit dan haar biologische leeftijd. Op het eiland heeft ze haar huid niet kunnen beschermen tegen de zon, de wind en de zoute zilte zee.

Hierdoor is haar huid kwetsbaarder geworden en in een veel hoger tempo sneller verouderd. Het resultaat is duidelijk en jammer genoeg blijvend zichtbaar.

Een investering in de toekomst van je huid is van onschatbare waarde. Koester en besteed daarom meer aandacht aan je huid.

 

Ben daarom zuinig op je huid en wees lief voor haar.