verven Wenkbrauwen

is een simpele, snelle en zeer effectieve oplossing uiting in je gezicht te laten zien. Een mooi en verbluffend resultaat en direct zichtbaar.

Het kleuren van de wenkbrauwen wordt steeds populairder. Veel vrouwen vinden het mooi om de wenkbrauwen in dezelfde tint te verven als hun hoofdharen. Maar vaak ook om de grijze gloed te verbloemen. Verven van je wenkbrauwen is de ideale uitvinding en een sublieme oplossing. De mimiek van je gezicht verandert hier ook nog eens door. Je ogen krijgen een open blik en een sprankelende uitstraling.

kies een kleur die in harmonie is met de kleur van je hoofdharen

Misschien vraag je je wel eens af waarom je je wenkbrauwen niet gewoon tegelijk met je hoofdharen kunt kleuren. Dit is  af te raden. De huid rondom je ogen is veel gevoeliger dan je hoofdhuid. Bovendien is het ook niet bepaald fijn om haarverf in je ogen te krijgen. De waterstofperoxide die je voor je wenkbrauwen gebruikt is meestal minder sterk. Daar komt ook nog eens bij dat de wenkbrauwen veel dichter op de huid liggen. Hierdoor wordt de verf ook sneller opgenomen door je huid. Je start dan ook altijd met een voorbehandeling met de opbrengen van een huidbeschermingscrème.

vele verschillende tinten zijn mogelijk

Er zijn vele tinten om je lichte, blonde of grijze haartjes van je wenkbrauwen te verven. De mogelijkheden zijn oneindig groot. En mocht de gewenste kleur er niet bijzitten dan kun je altijd mengen. Dit is een kwestie van uitzoeken en doen. Er bestaat gelukkig verf die speciaal is ontwikkeld voor de wenkbrauwen.

De vraag die nu nog rest is: welke kleur gaan we gebruiken. Je probeert zo dicht mogelijk bij de kleur in dezelfde tint als je haarkleur te gaan zitten. Wanneer je dan een iets lichtere tint kiest, dan valt dit vaak mooier op ten opzichte van je haarkleur.

Belangrijk weetje

Het is wel zo verstandig om te weten of je geen allergieën hebt voordat je begint. Wanneer je geen reacties hebt bij het kleuren van je hoofdharen zal het wel goed gaan.

Het is mogelijk dat je door uitval of door een allergie van medicijnen geen wenkbrauwharen meer hebt. Je kunt dan kiezen voor ‘semi’ permanente make up.

Let op: dit proces wordt voor chemo patiënten door oncologen echter afgeraden. De naaldjes die gebruikt worden kunnen wondjes veroorzaken en deze wondjes kunnen ontsteken.

Wil je een strakker vorm aan je wenkbrauwen? Dan kun je na het verven de wenkbrauwen epileren. Het is meteen een heel ander gezicht.

 

prijs

Wenkbrauwen epileren òf verven €  13,75
Wenkbrauwen epileren én verven €  26,25
Wimpers verven €  16,25
Wimpers en wenkbrauwen verven

€  26,25

Wimpers verven en wenkbrauwen epileren €  28,50
Wimpers verven en wenkbrauwen verven en epileren €  39,50