Peel Off ampul

30,10

Intensieve dieptereiniging tijdens de nacht. Door hoge concentratie actieve werkstoffen die diepere huidlagen bereiken. Door exfoliatie verbetert en schoont de huid op. Tevens verwijdert deze peeling dode huidcellen.
Kuur van 7x 2 ml. ampullen (of € 4,30 p/stuk) of een combinatie van de andere ampullen uit de serie ‘Just A Moment’.

44 op voorraad (kan nabesteld worden)

Peel Off ampul

exfolieert en verbetert de huid binnen enkele minuten gedurende je beauty schoonheidsslaapje. Door waardevolle fruitzuurcomponenten van ananas, rode wijn en passievrucht. Deze fruitzuren ontdoen je huid op milde maar toch op intensieve wijze van dode huidcellen. Daarnaast ontdoet de huid zich ook van ruwe storende oneffenheden. Hierdoor verfijnen je huidporiën. Bovendien optimaliseert deze Peel Off ampul de pH-waarde van onze huid.

Peel Off ampul is voor iedereen die een zachte en soepele huid wil. Dit bereik je alleen maar door regelmatig de dode huidcellen te verwijderen. Dit zorgt weer voor een actieve preventie tegen huidveroudering. Bovendien dringen deze actieve ingrediënten veel beter door in een schone huid. Omdat er op weg naar diepere huidlagen geen huidbarrières zijn.

Toepassing

Belangrijk is dat je Peel Off ampul alleen 'S NACHTS' gebruikt!

Altijd je gezichtshuid eerst goed en grondig reinigen met je cleanser en de tweede reiniger de tonic of Skin Freshener.

Hierna de Aloë Vera Skin Gel aanbrengen. Je handen niet drogen! Dan de ampul direct op een nog vochtige huid opbrengen.

Schud altijd de ampul voor gebruik stevig heen en weer. Je opent de ampul met de bijgeleverde ampullen-opener *.

Nu leeg je de inhoud van deze ampul in het kommetje van je handpalm. Je kunt dit in twee etappes doen, als je dat makkelijker vindt. Hierna verdeel je het goed over je gehele gezicht (eventueel ook je hals en decolleté). En dan klop je het concentraat vervolgens zachtjes in met je vingers. Zorg dat de ampul volledig is opgenomen.

Tips
  1. Snel een langer resultaat 1x p/w
    deze 7 Peel Off ampullen in kuurvorm inzetten. De huid krijgt dan een boost aan hoog geconcentreerde werkstoffen. Het resultaat is stralend en werkelijk verbluffend!
  2. Om de dag met een max. van 3x p/w
    geeft ook een stralend uiterlijk. Omdat je de huid blijft voorzien van hoog gedoceerde werkstoffen heeft de huid geen tijd voor een terugslag.
  3. Of een combinatie
    met andere ampullen uit deze serie.

 

*Ben je die kwijt of kun je hem niet meer vinden. Geen probleem. Op alle ampullen staat altijd onder de hals een gekleurd streepje aangegeven. Pak een tissue en wind die om de top van de ampul. Nu breek je de ampul op het aangegeven streepje zonder problemen. Gooi de tissue met daarin de hals van de ampul meteen weg

'f ijne, g ladde en f luweelzachte huidstructuur tijdens je B eauty S choonheidslaapje!' in 'Just a Moment'

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Peel Off ampul” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *