Vitamin C Ampul

(1 klantbeoordeling)

47,60

stevige, strakke mooie teint versterkt deze intensieve noodhulp à la minute, geeft vrije radicalen geen kans, reduceert pigmentvlekken bij dagelijks gebruik.
Kuur van 7x 2 ml. ampullen (of € 6,80 p/stuk) of een combinatie van de andere ampullen uit de serie ‘Just A Moment’.

48 op voorraad (kan nabesteld worden)

Vitamin C Ampul

is een intensieve noodhulp en geeft vrije radicalen geen kans. Deze ampul beschouwt men als een immuunstimulator. Want naast het lichaamseigen afweersysteem heeft de huid vooral baat bij een intensieve dosis vitamine C. Door de regelmatige en juiste aanvoer van 10% vitamine C stimuleer je hiermee  de collageensynthese. En hoe beter de collageensynthese werkt, hoe stabieler de eigen vezelstructuur van de huid is. Bovendien reduceert Vitamine C pigmentvlekken.

Toepassing

Gebruik de VITAMIN C ampul bij voorkeur OVERDAG!

Altijd je gezichtshuid eerst goed en grondig reinigen met je cleanser en de tweede reiniger de tonic of Skin Freshener.

Hierna de Aloë Vera Skin Gel aanbrengen. Je handen niet drogen! Dan de ampul direct op de nog vochtige huid opbrengen.

Schud altijd de ampul voor gebruik stevig heen en weer. Je opent de ampul met de bijgeleverde ampullen-opener *.

Nu leeg je de inhoud van deze ampul in het kommetje van je handpalm. Je kunt dit in twee etappes doen, als je dat makkelijker vindt. Hierna verdeel je het goed over je gehele gezicht (eventueel ook je hals en decolleté). En dan klop je het concentraat vervolgens zachtjes in met je vingers. Zorg dat de ampul volledig is opgenomen. Breng hierna altijd je eind- of 24-uurs of nacht crème aan.

Waarom Ascorbinezuur?

Ascorbinezuur neutraliseert de vrije radicalen. Daarom wordt vitamine C een effectief initiatief tegen de verstorende factoren. Zoals Milieu toxines, uv-A / uv-B straling en de alomtegenwoordige straling van zelfs blauw licht van kantoor verlichting. Zo ook de beeldschermen van laptops en smartphones.

Wat is Ascorbinezuur?

Ascorbinezuur is letterlijk een scheikundige naam voor vitamine C. Helaas maakt het menselijk lichaam dit zelf niet aan. Daarom moeten we het via ons voedsel, via aardappelen, groente en fruit, binnenkrijgen. En op de huid via de Vitamine C ampullen. Vitamine C is nodig voor veel belangrijke processen in ons lichaam. Een teveel aan Vitamine C verlaat het lichaam in kleine hoeveelheden via de urine.

Waar is Ascorbinezuur goed voor?

Ascorbinezuur is nodig om wonden goed te laten genezen. Vitamine C helpt bij de afweer maar ook bij het bloed. Daarom kan een arts bij een tekort hiervan vitamine C voorschrijven. Maar ook bij een bepaalde vorm van bloedarmoede (methemoglobinemie). Daarnaast ook na een verwonding aan arm of been, om het 'complex regionaal pijnsyndroom' te voorkomen.

Tips
 1. Snel een langer resultaat dagelijks
  deze 7 Vitamine C ampullen in kuurvorm inzetten. De huid krijgt dan een boost aan hoog geconcentreerde werkstoffen. Het resultaat is stralend en werkelijk verbluffend!
 2. Om de dag
  geeft ook een stralend uiterlijk. Omdat je de huid blijft voorzien van hoog gedoceerde werkstoffen heeft de huid geen tijd voor een terugslag.
 3. Of een combinatie
  met andere ampullen uit deze serie.

 

*Ben je die kwijt of kun je hem niet meer vinden. Geen probleem. Op alle ampullen staat altijd onder de hals een gekleurd streepje aangegeven. Pak een tissue en wind die om de top van de ampul. Nu breek je de ampul op het aangegeven streepje zonder problemen. Gooi de tissue met daarin de hals van de ampul meteen weg

 

 

I ntensieve N oodkreet die vrije radicalen geen kans geven in 'Just A Moment'

1 beoordeling voor Vitamin C Ampul

 1. Saskia

  Fantastisch! Na een avondje doorzakken had ik echt na gebruik van de ampul een mooie stralende huid. Aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *