Selecteer een pagina

Vitamin C Ampul

44,80

Voor een mooie, stevige en strakke teint op het oppervlak zijn deze stabiele vezels nodig, omdat die in de diepere huidlagen komen. En een snelle intensieve noodhulp à la minute, die vrije radicalen geen kans geven. Dagelijkse portie reduceert deze ampul ook de pigmentvlekken.

Kuur van 7x 2 ml. ampullen (of € 6,40 p/stuk) of een combinatie van de andere ampullen uit de serie ‘Just A Moment’.

48 op voorraad (kan nabesteld worden)

Vitamin C Ampul

is een intensieve noodhulp en geeft vrije radicalen geen kans. Deze ampul beschouwt men als een immuunstimulator. Want naast het lichaamseigen afweersysteem heeft de huid vooral baat bij een intensieve dosis vitamine C. Door de regelmatige en juiste aanvoer van 10% vitamine C stimuleer je hier  de collageensynthese. En hoe beter de collageensynthese werkt, hoe stabieler de eigen vezelstructuur van de huid is. En reduceert pigmentvlekken.

Waarom?

Ascorbinezuur neutraliseert de vrije radicalen. Daarom wordt vitamine C een effectief initiatief tegen de verstorende factoren. Zoals Milieu toxines, uv-A / uv-B straling en de alomtegenwoordige straling van zelfs blauw licht van kantoor verlichting. Zo ook de beeldschermen van laptops en smartphones.

Wat is Ascorbinezuur?

Ascorbinezuur is letterlijk een scheikundige naam voor vitamine C. Helaas maakt het menselijk lichaam dit zelf niet aan. Daarom moeten we het via ons voedsel, via aardappelen, groente en fruit, binnenkrijgen. En op de huid via de Vitamine C ampullen. Vitamine C is nodig voor veel belangrijke processen in ons lichaam. Een teveel aan Vitamine C verlaat het lichaam in kleine hoeveelheden via de urine.

Waar is Ascorbinezuur goed voor?

Ascorbinezuur is nodig om wonden goed te laten genezen. Vitamine C helpt bij de afweer maar ook bij het bloed. Daarom kan een arts bij een  tekort hiervan vitamine C voorschrijven. Maar ook bij een bepaalde vorm van bloedarmoede (methemoglobinemie). Daarnaast ook na een verwonding aan arm of been, om het 'complex regionaal pijnsyndroom' te voorkomen.

Toepassing

Gebruik de VITAMIN C ampul bij voorkeur overdag!

Schud de ampul voor gebruik stevig heen en weer. Dan open je de ampul met de bijgeleverde ampullen-opener. Ben je deze kwijt of kun je hem niet meer vinden. Geen probleem. Op alle ampullen zie je onder de hals een gekleurd streepje. Pak een tissue en windt die om de top van de ampul. Nu breek je de ampul op het aangegeven streepje zonder problemen. Gooi de tissue met daarin de hals van de ampul meteen weg.

Reinig je gezicht grondig met een cleanser en de tweede reiniger de tonic of freshener. Daarna bevochtig je huid rijkelijk met Aloë Vera Skin Gel. Hierna schenk je druppelsgewijs de inhoud van de ampul in je handpalm. Verdeel het over je gezicht, hals en decolleté. Klop dit vitamine C concentraat vervolgens zachtjes met je vingers in de huid. Direct hierna breng je je gebruikelijke dag- of je 24-uurs crème aan.

 

I ntensieve N oodkreet die vrije radicalen geen kans geven in 'Just A Moment'

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitamin C Ampul” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *