Shape & Shine Set

39,80

huidverbetering op korte termijn met een razend snel resultaat, combinatie set ampullen, maskers en massage roller, fijne en kleine Quicklift voor thuis!

Artikelnummer: L4360 Categorie:

is huidverbetering à la minute met een razend snel en zichtbaar resultaat. Het is een fijne en kleine Quick lift voor thuisgebruik! Deze set bestaat uit  meerdere producten die elkaar versterken door de magische onderlinge samenwerking.

Toepassing

van deze combinatie Shape & Shine set die uit 7 producten bestaat:

Eén Face Roller (SCM - massage)

die versoepelt verkrampte gezichtspieren, activeert de bloed- en vochtcirculatie en maakt het bindweefsel los. Nà een grondige reiniging, rol je met een lichte druk vanuit het midden van je hals omhoog over je gezicht naar boven over je probleemzones. Zie de uitleg in de tekening!

Twee Smoothing Excellence Face Mask

dit masker is de koningin onder de Skin Fresh maskers. Een vliesmasker met truffel, kaviaar, hyaluronzuur, vitamine e en SYN-AKE (botox) die samen zorgen voor ontspanning in je spieren. Na het reinigen en de SCM massage, breng je Aloë Vera Gel en het vliesmasker aan. Druk het gezichtsmasker zachtjes aan. Dit vliesmasker ongeveer 20 minuten laten intrekken. Het masker verwijderen en breng nogmaals royaal Aloë Vera Gel aan en ga verder met je dagelijkse huidverzorging.

Twee Firming ampullen

zijn ampullen, die à la minute je huid heerlijk strak en stevig maken met een uitgekiend 2-fasen-systeem. In het fase-1-systeem zit Aloë Vera met hyaluron en samen zorgen zij voor de vochtbalans. Vocht beschermt en versterkt onze bovenste huidlaag. De huid trekt direct samen na de activatie van het snel-span-mechanisme in het fase-2-systeem.

Twee Night Repair ampullen

die onze huid 's nachts herstellen en regenereert=en met de belangrijkste en juiste werkstoffen die dit proces ondersteunen. Ze bestaan uit een speciaal actief complex van zacht exfoliërende enzymen en een multi-peptide cocktail. Door deze unieke samenwerking verwijdert dit proces op milde wijze onzuiverheden en activeert het herstelproces.

 

'Let your skin SHINE BRIGHT like a diamond'

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Shape & Shine Set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *