Verzorgingssysteem I

253,10

droge, rijpere en veeleisende huid heeft 2-maal daags consequent dit verzorgingssysteem nodig om het verouderingsproces te vertragen. Met het verbluffende resultaat een fris en mooi egaal kleurende uitstraling!

Artikelnummer: S-001 Categorie:

Droge, rijpe en veeleisende huid

die toch een sterke anti aging werking vereist, bereik je alleen met thuisverzorging. Wanneer je consequent tweemaal daags met dit verzorgingssysteem I thuis je huid verzorgt activeer je de huid. Dan pas vertraag je en rem je het verouderingsproces af. Bovendien besteedt je meer aandacht aan je huid en ga je letterlijk beter in 'je vel' zitten.

Tweemaal daags

's morgens ruim je alle nachtelijke afvalstoffen van je organen op. En een bijzonder goede start door te zeggen 'goodmorning sunshine here I'am again'. En 's avonds sluit je de dag af met 'blow the stress away'. Twee hele sterke affirmaties, die ook nog eens helpen goedgehumeurd de dag door te komen.

Dit verzorgingssysteem I

werkt zo verrassend verjongend door hun krachtige onderlinge samenwerking. Daarom heet deze lijn dan ook de Synergie serie. Bijzonder is dan ook dat de synergie van de producten elkaar optimaal versterken. Daarnaast zorgt deze samenwerking ook voor een beter transport van alle werkstoffen. En dit resulteert weer in een betere opname van de hoogwaardige actieve ingrediënten. Hierdoor ontstaat een een betere celstofwisseling. Bovendien bevrijdt dit verzorgingssysteem ook nog eens de huid van overtollige ballast- en fijnstoffen.

Fase 1 Reinigen
Wash Cleanser (125 ml) € 38,90
Skin Freshener (125 ml) € 30,80

Fase 2  Reinigen
Skin Gel (125 ml) € 34,90
Avocado E Oil (30 ml) € 45,90 òf
Moisture Lotion (120 ml) € 38,70

Fase 3 Beschermen
Bio Cell Cream (50 ml) € 63,90

Mede door het gebruik van deze optimale basis breng je de huid in no time weer in balans. De conditie van je huid herstelt zich zienderogen. En uiteindelijk beloont de natuur je met een fris en jeugdig uiterlijk. Dit hele proces kost je slechts tweemaal daags 5 tot 6 minuten.

Na de eerste aanschaf zijn de producten afzonderlijk te bestellen.

'E n dat is nu juist waarom deze S ysteemverzorging zo belangrijk is!'

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verzorgingssysteem I” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *