Gold Moire Ampullen

159,80

Kuurproduct in 7×2 ml ampullen met 24K goudsnippers voor de vermoeide en gestresste huid. Voor een energieke en frisse uitstraling die direct zichtbaar is!

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: L408 Categorieën: , Tags: , , , ,

Gold Moire Ampullen 7x2 ml

zijn met zijn 24 Karaats goudsnippers een kuurproduct voor de vermoeide en gestresste huid.

De fontein der eeuwige jeugd

omdat deze 7 ampullen in kuurverband onmiddellijk voor een zichtbaar resultaat zorgen. Het hoge 24K goudgehalte maakt het bijzonder waardevol.

Wanneer je voor een belangrijke gebeurtenis goed en snel moet uitzien is dit de ultieme oplossing. Je vitaliseert op hele korte termijn je huid extra, waardoor je meteen een frisse uitstraling krijgt.

Door langdurig en consequent deze ampullen te gebruiken, vormt je huid een permanente frisse uitstraling. De fijne gouddeeltjes veranderen de reflectie van het licht, waardoor kleinere rimpels onzichtbaar worden.

Bijzondere eigenschap van goud

als edelmetaal is dat goud goed de ultraviolette straling reflecteert. Goud wordt daarom ook toegepast in de ruimtevaart. Voorbeelden hiervan zijn het gebruik in hitteschilden op satellieten en in het zonnevizier van ruimtepakken.

Toepassing

Nà de reiniging breng je de Aloë Vera Skin Gel rijkelijk aan.

Op de nog vochtige huid masseer je druppelsgewijs de hele inhoud van de Gold Moire Ampul in. Wanneer je dit dagelijks doet of om de dag dan is het resultaat verbluffend. Vermijd WEL contact met de ogen.

Tip

Schud de ampul voor gebruik stevig heen en weer. Dan open je de ampul met de bijgeleverde ampullen-opener. Ben je deze kwijt of kun je hem niet meer vinden. Geen probleem. Op alle ampullen zie je onder de hals een gekleurd streepje. Pak een tissue en windt die om de top van de ampul. Nu breek je de ampul op het aangegeven streepje zonder problemen. Gooi de tissue met daarin de hals van de ampul meteen weg.

Dit is voor je eigen veiligheid. Want de ampul is van glas.

 

CLEAPATRA DE KONIGING VAN DE EEUWIGE JEUGD

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gold Moire Ampullen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *